I. Kiskunfélegyházi Magbörze és Pici Piac

Az esemény 2024. március 13-án, szombaton kerül megrendezésre a Tiszta Forrás Waldorf Iskolában (Kossuth Lajos utca 29–31.). A börzén 15:00-tól 17:30-ig várják a látogatókat, így készüljön egy délutánra tele természetközeli élményekkel!

A magbörzén lesz lehetőség saját termesztésű magok cseréjére – ezzel nemcsak a biodiverzitást támogatjuk, hanem a közösségi összetartozás érzését is erősítjük. Ha van növény, aminek a magjait szeretné megosztani, vigye el, és cserélje el másokkal! Nem kell aggódnia, ha nincsenek magjai, mert 1000 forintért vásárolhat öt tasak magot “gyűjtögetéshez”.

A gyerekekre sem feledkeztek meg: 15-től 17:30-ig kézműves játszóház várja őket, ahol kreatívan tölthetik az időt. Ezenfelül két izgalmas előadás is helyet kapott a programban: 15:30-kor Nagy Tamás “A méhek titokzatos világa” című prezentációjával bővíthetjük ismereteinket a méhek csodálatos világáról, majd 16:30-kor Máté András “Beporzóbarát vadvirágos kertek” témájában osztja meg tudását.

Ez az esemény kiváló alkalom arra, hogy bővítsük ismereteinket a természetről, a fenntartható gazdálkodásról, és hogy bevonjuk a gyerekeket is a természetszeretet gyakorlásába.

Ne hagyják ki ezt a lehetőséget, várjuk minden kedves érdeklődőt szeretettel a magbörzén!